Blog

Weer volop aan de slag. De lessen gaan dit jaar zeker tot de zomer door. Iedere vrijdag kun je komen om 10 uur of in de middag om 14 uur. Meld je wel aan.

De afgelopen maanden en nu eigenlijk nog steeds staan grotendeels in het teken van het overlijden van mijn man Jan Bruijn ( 2.1.2017) met wie ik ook samenwerkte in de voormalige Douwe Egberts fabriek De lessen zijn al die tijd wel doorgegaan, maar ik heb geen grote evenementen op het programma staan voor de komende maanden. Ik ben weer begonnen met schilderen en een van de nieuwe doeken heeft als een plek gevonden. De lessen gaan door tot de zomervakantie omdat ik op vrijdag geopend ben. je kunt om 10 uur en om 14 uur komen schilderen. De groepen zijn klein dus meldt je wel aan!  De kosten zijn euro 25,– pp. inclusief materiaal.

No Comment

0

Post A Comment