Blog

Schilderen in Limburg! Weekend van 20 januari 2017 ( 3 nachten) bij Hof de Brulle

Beste mensen,
De grijze wintermaanden komen eraan, thuis lekker bij de houtkachel, kastanjes op het vuur, sprokkelhout zoeken, met z’n allen aan tafel. Dat kan ook samen in Limburg. Zet het in je agenda. We gaan het weekend van 20 januari 2017 weer een leuk plan op poten zetten. Wie zijn we, Bertie Bisschops en Fransje Versloot. Het idee is dat je naar eigen keuze op vrijdag of zaterdag bij Hof de Brulle kunt arriveren (Breulsweg 3, 6321 EK Wijlre). De vrijdagavond is er dus geen programma onderdeel. Op zaterdagmiddag vanaf 14 uur gaan we in ieder geval met een groep aan het schilderen. Daar zal ik het een en ander vertellen over verschillende schildertechnieken en maakt iedereen zijn eigen doek. Na een uur of 5 is het programma tot nu toe nog vrij. Of met z’n allen koken, een kok laten komen om te koken, ergens gaan eten enz enz . Op zondagochtend een heerlijke mindfullness sessie of yoga en dan in de middag even naar Maastricht, naar huis of waar je ook maar zin in hebt. De locatie staat tot onze beschikking tot maandagochtend. Zoals je ziet is er nog veel ruimte voor eigen invulling. We zijn dus op zoek naar mensen die dit wel zien zitten. De kosten voor de accomodatie op basis van een 2 persoonskamer voor 3 nachten is eurp 175,– per kamer. De v schilderworkshop op zaterdag euro 45,– pp en ontbijt pp 12,50 .

No Comment

0

Post A Comment